Met veel kennis en ervaring binnen het sociaal domein werk ik vanuit een analytische benadering met een praktische gedrevenheid, enthousiasme en betrokkenheid.

Sofimad onderscheidt zich op zes expertisegebieden:

Projectmanagement
Zoekt u iemand die uw project goed kan definiëren, opzetten en managen? Iemand die uw project soepel laat verlopen, de complexiteit overziet, resultaten boekt en ervoor zorgt dat de deadlines worden gehaald? Ik heb de juiste kennis, vaardigheden en ervaring om in een zich voortdurend in ontwikkelende omgeving succesvolle projecten neer te zetten.

Vernieuwings- en of verbetertrajecten
Bent u toe aan veranderingen, wilt u het werk beter of anders organiseren, verspillingen wegwerken of zoekt u naar de juiste rol om uw waarde te maximaliseren? Op een planmatige wijze voer ik trajecten uit. Mijn uitgangspunten zijn focus, samenwerken en (innovatieve) oplossingen die het beste naar boven halen en een toegevoegde waarde hebben. Na een vooronderzoek waarin gekeken wordt naar alle factoren die van invloed zijn op het resultaat, ontwikkel ik het traject en voer dit voor u uit.

Subsidies of aanbestedingen
Moet u een opdracht in de markt zetten en bent u op zoek naar de wijze waarop? Wilt u een offerte opstellen en zoekt u iemand die de vraag goed kan doorgronden? Of heeft u gewoon geen tijd en zoekt u ondersteuning? Ik weet dat aanbestedingen en subsidietrajecten intensief, ingewikkeld en tijdrovend kunnen zijn. Ik begeleid opdrachtgevers en opdrachtnemers bij deze procedures. Sofimad kan het traject van het begin tot het eind begeleiden of alleen op onderdelen coachen.

Advieswerk binnen het sociaal domein
Heeft u beleidsmatige, subsidie technische of uitvoeringsvragen? Loopt u even vast of heeft u behoefte aan een externe blik? Ik adviseer u op diverse beleidsthema’s en uitvoeringszaken binnen het sociaal domein.

Productontwikkeling gericht op kwaliteitsverbetering
Bent u op zoek naar nieuwe methoden gericht op kwaliteitsverbetering? Innoveren en het opzetten van nieuwe projecten zit me in het bloed.
Ik denk graag out of the box en overleg samen met u wat we kunnen doen om uw doelstellingen te bereiken.

Interim-werkzaamheden
Heeft u het tijdelijk erg druk? Of zoekt u vervanging voor uw medewerker? Ook voor interim werkzaamheden binnen het sociaal domein kunt u bij mij terecht. De termijn en het aantal werkdagen van de interim-opdracht bepalen we samen in goed overleg.